Фалшива новина е, че застраховката Гражданска отговорност“ ще скочи. Това каза

...
Фалшива новина е, че застраховката Гражданска отговорност“ ще скочи. Това каза
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Лъжа е, че Гражданската отговорност ще поскъпне

" Фалшива вест е, че застраховката " Гражданска отговорност “ ще скочи. Това сподели националният представител от " Демократична България “ Мартин Димитров в bTV.

По думите му компромисът, който са предложили сред първо и второ четене, е на база 80% оферти от застрахователите, а тези, които не желаеха нищо да се одобри са измислили лъжливата теза.

" Гражданската отговорност “ зависи от доста фактори – положението на стопанската система, на пазара, на застрахователните сдружения. Текстовете бяха добре прецизирани и те не водят до повишение. Ние взехме проби от самите застрахователи. Когато се приказва против законодателството, се приказва единствено за разновидността, импортиран от Министерството на финансите, а не за компромисните текстове “, разясни още Димитров и добави, че законодателството е било подкрепено от огромните работодателски организации.

По тематиката с идния просрочен парламентарен избор на 2 април депутатът сподели, че има позитивно отношение към концепцията за общо явяване с " Продължаваме промяната “. В политиката до момента в който всичко не е контрактувано – нищо не е контрактувано “, бе безапелационен той.

" Има два пътя – на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, които се събраха и се снимаха, а другият – на Демократична България и Политическа партия ", уточни Мартин Димитров.

Според него всяко последващо служебно държавно управление е по-слабо, а президентът Румен Радев желае да ръководи и по тази причина е дал третия мандат на Българска социалистическа партия. Той акцентира, че след изборите е значимо да се образува постоянен кабинет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР